KORTINGEN TOT 50% & GRATIS VERZENDING

Bestelling en Levering

Om ervoor te zorgen dat jij onze kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs kunt aanschaffen hebben we bij Littlebag gekozen om de producten rechtstreeks vanuit de leverancier te verzenden naar jouw adres. Op deze manier besparen wij enorm op transport-, opslag-, verpakkings-, en verzendkosten. En kunnen wij de producten aanbieden voor een eerlijke en interessante prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-15 dagen voor bestellingen naar Nederland.

Bestellingen naar België hebben een gemiddelde levertijd van 15-21 dagen

ALTIJD GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening! Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Volg je bestelling

Als je een bestelling bij Littlebag hebt geplaatst, kun je heel eenvoudig na een paar dagen je bestelling volgen. Zo zie je precies waar je tas blijft.

Klik hier om je bestelling te volgen

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veel gestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

Exclusieve collectie
Snelle verzending
Niet tevreden? Geld terug
14 dagen retourbeleid